Bedrijfsinformatie

WifiCity is een dochterbedrijf van Wireless P en is gevestigd in Hillegom. WifiCity is gespecialiseerd in systeembeheer en netwerken voor bedrijven en particulieren.

Sinds 2004

WifiCity bestaat al sinds 2004 en is met haar tijd meegegroeid. Wij zijn de mannen van de praktijk en dat is wat u nodig hebt als zich problemen voordoen.

In de praktijk

Wilt u uw systemen vernieuwen en heeft u advies nodig? Dan zijn wij er ook voor u. Open source oplossingen nemen we altijd mee in ons advies. Dat kan u een belangrijke besparing opleveren in uw licentiekosten.

Wilt u flexibel en mobiel kunnen werken. Dat kan heel goed, maar moet wel veilig gebeuren. Opzetten van VPN verbindingen, werken vanaf uw laptop, uw iPad of Android tablet? Wij implementeren het voor u.

Ons motto

Het motto van WifiCity is om een goed product te leveren tegen lage prijzen. Onze ervaring met Open Source software is groot. Maak gebruik van die ervaring en laat u voorlichten over de mogelijkheden van Open Source binnen uw bedrijf.

Lage kosten, hoge betrouwbaarheid

U wilt een betrouwbaar netwerk maar wilt er niet teveel voor betalen. Wij maken een voorstel dat precies aansluit op uw behoeften en verkopen geen dure merken als dat voor u geen voordeel biedt. WifiCity is werkelijk onafhankelijk van alle hard- en software leveranciers.

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvend overleg of als u direct hulp nodig heeft.

Kwaliteit

WifiCity levert al 10 jaar kwaliteitsdiensten op gebied van systeem- en netwerkbeheer.
Wij onderscheiden ons door onafhankelijk advies vanuit onze brede ervaring die totaal al meer dan 25 jaar bedraagt. Microsoft, Apple, Linux, Unix en netwerken: wij kennen ze heel goed en helpen u er graag mee.

Met ICT vragen komt u vanzelf bij WifiCity.

Informatieaanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. meer...

Nieuwsbrief

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? meer...

WifiCity

Adres:
Stationsweg 109,
2182 BB Hillegom

Telefoonnummer:
(06) 111 75 952

E-mail: info(at)wificity.nl