Bedrijven

Doelgroep MKB regio Haarlem/Leiden

Onze doelgroep is het midden- en kleinbedrijf en wij zitten in Hillegom. Bevindt uw bedrijf zich in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer of regio Leiden, dan zitten wij dus vlakbij.

Oplossingen voor een redelijke prijs

U wilt een oplossing die goed werkt maar u wilt niet de hoofdprijs betalen. Dat begrijpen wij als klein bedrijf natuurlijk maar al te goed.

Vrijheid blijheid

U wilt geen contract waar u jaren aan vast zit, maar u wilt nu hulp en/of advies. Wij helpen u als u het nodig heeft en vragen geen geld als we niet voor u hoeven te werken. Vrijheid blijheid, daar houden we van.

Producten en diensten

Onder Producten en diensten staat een overzicht van wat wij allemaal doen. Heeft u een andere, specifieke vraag op het gebied van ICT, aarzel dan niet om ons even te mailen.

Jarenlange ervaring

Gebruik onze praktische kennis ook als u grotere ICT projecten wil laten uitvoeren. Met onze jarenlange praktische ervaring op alle terreinen van ICT zijn wij de aangewezen projectadvies en - begeleidingspartner. Als aanvulling op uw projectteam kunnen wij de technische zaken heel goed beoordelen en u adviseren over te kiezen oplossingen.

Contact

Bel of mail ons en wij maken snel een vrijblijvende afspraak.

Kwaliteit

WifiCity levert al 10 jaar kwaliteitsdiensten op gebied van systeem- en netwerkbeheer.
Wij onderscheiden ons door onafhankelijk advies vanuit onze brede ervaring die totaal al meer dan 25 jaar bedraagt. Microsoft, Apple, Linux, Unix en netwerken: wij kennen ze heel goed en helpen u er graag mee.

Met ICT vragen komt u vanzelf bij WifiCity.

Informatieaanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. meer...

Nieuwsbrief

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? meer...

WifiCity

Adres:
Stationsweg 109,
2182 BB Hillegom

Telefoonnummer:
(06) 111 75 952

E-mail: info(at)wificity.nl