Computeronderhoud en reparatie

Computeronderhoud en reparaties horen er ook bij. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Computeronderhoud

Ook een computer heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Computers zijn vaak stofnesten en dat kan problemen veroorzaken. Reinigen is de oplossing. Maar doe dit niet zonder ervaring zelf. U kunt hierbij veel beschadigingen aanrichten of u kunt zelfs onder stroom komen te staan.
Breng uw PC even langs en voor € 20 is uw PC weer schoon.

Het kan ook zijn dat uw computer traag wordt door softwarematige vervuiling. U kunt daar zelf ook wat aan doen zoals wekelijks een schijfopruiming uitvoeren, uw harde schijf te defragmateren, een antivirus te installeren en een daarnaast regelmatig een mallwareverwijderaar laten draaien.

Ook hier kunnen wij u bij helpen. In overleg kunnen wij bepaalde akties zo instellen dat deze automatisch worden uitgevoerd. Daarnaast laten wij u zien hoe en wanneer bepaalde zaken het beste kunnen draaien.

Reparaties

Ook electronica gaat wel eens kapot. Als uw PC helemaal niet meer aan wil of bij tijd en wijle er zomaar mee stopt, is er mogelijk echt iets defect en zal dat vernieuwd moet worden.

Of u wilt een extra harde schijf of meer geheugen in uw PC hebben maar durft dat toch niet zelf aan.

WifiCity repareert ook

Kwaliteit

WifiCity levert al 10 jaar kwaliteitsdiensten op gebied van systeem- en netwerkbeheer.
Wij onderscheiden ons door onafhankelijk advies vanuit onze brede ervaring die totaal al meer dan 25 jaar bedraagt. Microsoft, Apple, Linux, Unix en netwerken: wij kennen ze heel goed en helpen u er graag mee.

Met ICT vragen komt u vanzelf bij WifiCity.

Informatieaanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. meer...

Nieuwsbrief

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? meer...

WifiCity

Adres:
Stationsweg 109,
2182 BB Hillegom

Telefoonnummer:
(06) 111 75 952

E-mail: info(at)wificity.nl