Hot spots

Een internet HOTSPOT in uw hotel, restaurant of bar trekt klanten.

Internet toegang binnen uw faciliteit blijkt bij reservering een enorm pluspunt te zijn, zowel voor zakelijke klanten als voor toeristen. Een stikker op uw deur en iedere voorbijganger weet hoe aantrekkelijk het is uw faciliteit te kiezen.

Een prepaid, draadloze verbindingsmogelijkheid in een open ruimte (uw lounge, restaurant, bar of beachclub) wordt geleverd inclusief een printer en toetsenbord waarmee u een klant een bepaalde tijd (vrij in te voeren) toegang geeft tot het internet.
De Klant koopt bij u een kaartje met daarop een code. U bepaalt het tarief en de lengte van de toegangsperiode. Netwerktoegang is beveiligd en dus niet open voor uw buren. Voor uzelf is internettoegang vanzelfsprekend vrij.

Tijdens het inloggen op uw netwerk kunt u een reclame pagina tonen. Ruimte die u tegen betaling beschikbaar kunt stellen aan anderen.

Wilt u in alle kamers van uw hotel internet faciliteiten leveren dan kan dat ook. Zowel draadloos, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van uw bestaande telefoonbekabeling die dan voortaan zowel telefoon als internetsignaal gaat doorgeven (VDSL). Ook deze functionaliteit kan betaald of niet, met of zonder extra reclame worden gerealiseerd.

Alles wat u nodig heeft is een internet verbinding (ADSL, kabel, satelliet of anders) , een PC en de door ons geleverde apparatuur.  U kunt de apparatuur zelf installeren en configureren, maar ook dat nemen wij u graag uit handen. Een korte training na installatie en u kunt aan de slag.

Voor meer informatie kunt u ons even mailen of bellen.

Kwaliteit

WifiCity levert al 10 jaar kwaliteitsdiensten op gebied van systeem- en netwerkbeheer.
Wij onderscheiden ons door onafhankelijk advies vanuit onze brede ervaring die totaal al meer dan 25 jaar bedraagt. Microsoft, Apple, Linux, Unix en netwerken: wij kennen ze heel goed en helpen u er graag mee.

Met ICT vragen komt u vanzelf bij WifiCity.

Informatieaanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. meer...

Nieuwsbrief

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? meer...

WifiCity

Adres:
Stationsweg 109,
2182 BB Hillegom

Telefoonnummer:
(06) 111 75 952

E-mail: info(at)wificity.nl