Netwerkspecialist

Netwerken, draadloos of bekabeld, beveiliging, mobiel werken

Sinds 20 jaar werken wij met alle soorten netwerken: LAN, WAN, straalverbindingen en wifi. Wij hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd en werken samen met specialistische installatie bedrijven die de bekabeling voor u aanleggen volgens de geldende normen en met de benodigde certificaten.

Kleinere projecten kan WifiCity in eigen beheer aanbieden en uitvoeren. Aanleg van uw LAN, installatie van servers en desktops, telefonie, internetaansluiting, regelen van uw website en email, PC opleidingen zijn allemaal zaken die wij zelf, eventueel in samenwerking met de andere onderdelen van Wireless P, waaronder we vallen, op ons kunnen nemen.

Maar ook bij hele grote projecten (denk aan internationale netwerkverbindingen, offshore communicatie of zeer grote tijdsdruk) kan WifiCity een grote druk van uw schouders nemen.

Een groot netwerkproject, een project waarin vaak verschillende leveranciers samen de oplossing moeten bieden moet technisch goed voorbereid en begeleid worden. Uw telefonie, het datanetwerk, het internet en mobiele communicatie moeten uiteindelijk wel samen tot het beoogde resultaat leiden.

Dat vergt ervaring op al deze gebieden. WifiCity neemt dit project graag ter hand en zorgt voor de "specie" en de projectleiding zodat alle leveranciers hun deel leveren en gezamelijk het gestelde doel bereiken.

Dat begint bij het opstellen van het Pakket van Eisen en het selecteren van potentiƫle leveranciers.
Na ontvangst van de offertes moeten deze worden beoordeeld. Dat kan alleen met goed inzicht in de details van de aanbieding. Wij analiseren de offertes en stellen aanvullende vragen waar nodig. Vervolgens presenteren we de conclusies in een rapport om u een goede basis voor uw beslissing te geven.

Als de opdrachten de deur uit zijn is het van groot belang dat het project goed en strak geleid wordt. Overleg met de leverancier(s) om het project in goede banen te leiden, afspraken over de gang van zaken tijdens uitvoering (uw bedrijf moet wel gewoon kunnen doordraaien), controle van geleverd werk tijdens en bij afronding van het project en nazorg zijn allemaal zaken die wij voor u kunnen regelen.

WifiCity: Ook technische projectleiding

Kwaliteit

WifiCity levert al 10 jaar kwaliteitsdiensten op gebied van systeem- en netwerkbeheer.
Wij onderscheiden ons door onafhankelijk advies vanuit onze brede ervaring die totaal al meer dan 25 jaar bedraagt. Microsoft, Apple, Linux, Unix en netwerken: wij kennen ze heel goed en helpen u er graag mee.

Met ICT vragen komt u vanzelf bij WifiCity.

Informatieaanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. meer...

Nieuwsbrief

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? meer...

WifiCity

Adres:
Stationsweg 109,
2182 BB Hillegom

Telefoonnummer:
(06) 111 75 952

E-mail: info(at)wificity.nl