Support

Als uw nieuwe netwerk eenmaal draait of uw systemen in de lucht zijn wilt u zekerheid over de beschikbaarheid en continuïteit. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles optimaal blijft werken. Documentatie van configuratie en procedures houden we up-to-date, backups en desgewenst uitwijk in geval van calamiteiten kunnen we voor u regelen.

En als u of uw medewerkers vragen hebben dan kunt u bij ons terecht. Eén of enkele van uw medewerkers leiden we op om de eerste hulp ter plekke te kunnen verlenen. Komt hij/zij er toch niet uit dan zijn wij de tweede lijn support.

Natuurlijk wilt u eerst weten wat de mogelijkheden en kosten zijn. Deze bespreken we graag met u. Neem even contact met ons op. U vindt onze gegevens hier.

Heeft u op dit moment problemen en heeft u hard hulp nodig? Aarzel dan niet om ons even te bellen. Wij zullen ons uiterste best doen u zo snel mogelijk van dienst te zijn, ook zonder onderhoudscontract!

 

Kwaliteit

WifiCity levert al 10 jaar kwaliteitsdiensten op gebied van systeem- en netwerkbeheer.
Wij onderscheiden ons door onafhankelijk advies vanuit onze brede ervaring die totaal al meer dan 25 jaar bedraagt. Microsoft, Apple, Linux, Unix en netwerken: wij kennen ze heel goed en helpen u er graag mee.

Met ICT vragen komt u vanzelf bij WifiCity.

Informatieaanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. meer...

Nieuwsbrief

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? meer...

WifiCity

Adres:
Stationsweg 109,
2182 BB Hillegom

Telefoonnummer:
(06) 111 75 952

E-mail: info(at)wificity.nl